Eksperter i træterrasserProfessionel algebehandling, rens og imprægnering. Skånsomt genskaber vi din træterrasses oprindelige udseende - og sørger for, at skønheden holder.

Få et tilbud

Skylder du din træterrasse en professionel rens?Engang var den flot. Træterrassen var en smuk udvidelse af husets inde-arealer. Terrassen var lækker at opholde sig på – også når I bevægede jer rundt på bare fødder. Nu virker den slidt og beskidt og træterrassen bliver oven i købet glat af alger og farlig at gå på, når det har regnet - som kampesten ved molens vandkant.

Spørgsmålet er, om du skylder din træterrasse en ordentlig overhaling, en terrasserens, som får den tilbage til sin oprindelige stand og som holder på skønheden over de kommende år?

Giv træet den mest hensigtsmæssige behandlingTænker du på at prøve selv? Har du prøvet?

Når du overlader sagen til professionelle, står vi til rådighed med maskiner, viden og erfaring med rens af præcis en træterrasse som din.

Vi ved, hvordan du bedst behandler træet. I GadeRens.dk får du hjælp af eksperter.

Lokal service af træterrasser i NordsjællandMed mindre det er meget store projekter, arbejder vi udelukkende i Nordsjælland. Sådan holder vi priserne nede og rykker hurtigere ud til nye og igangværende projekter.

I øvrigt lever vi af tilfredse kunder, så skulle der være noget, kommer vi, når du kontakter os og yder den service, du har brug for. Hos os får du perfekt arbejde - igen, igen og igen! Dette er et løfte.

Det første skridt er gratis og uforpligtendeVi kan rense din træterrasse med skuremaskine, damp og / eller højtryk. Første skridt er gratis og uforpligtende.

Vi tager et kig på din træterrasse og giver dig en anbefaling til, hvordan du bør behandle terrassen for at få look'et, du ønsker - og bevare det over tid.


 

Få en gratis vurdering

 

Med base i Tisvilde og Gilleleje renser vi træterrasser i hele Nordsjælland


Vi har privat- og erhvervskunder i Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og
Hørsholm Kommune. De fleste betjener vi i Tisvildeleje, Helsinge, Annisse og Frederiksværk, men også i byerne omkring Helsingør, Hørsholm, Ølstykke-Stenløse, Birkerød og Farum mv. kommer vi.