God pris på markedets bedste fliserens

GadeRens.dk leverer markedets mest attraktive fliserens til en pris, hvor alle kan være med.

Prisen starter fra 39 kr. pr. m2.

Prisen afhænger af skidtet, der smudser belægningen. Er det alger, flisepæst, tyggegummi, sod, olie, fedt, rust eller andet?

Det spiller også ind, hvor stort et areal, vi skal rense og om belægningen skal forbehandles inden rensning.

Vores maskiner er designet til grøn fliserens og som regel klarer vi opgaven alene ved brug af rent vand, men det forklarer vi i detaljer, når du indhenter pris på det konkrete job.

Priser, hvor alle kan være med

Når du klikker på ’Ja tak. Vis nu’ ovenfor og giver os oplysningerne, vi beder om, regner vi en pris ud for den type fliserens, der giver dig det perfekte resultat.

Du betaler for en fliserens, der får stedet til at ligne, at belægningsstenene lige er blevet lagt. 

For ældre belægningers vedkommende er det en rens, som viser, hvordan århundrederne har patineret de klassiske underlag. Det kan fx være brosten og andre stenunderlag tilbage fra Christian d. 4’s tid i 1600-tallet. 

Nu vil du kunne se belægningens virkelige patina, dvs. hvordan den ser ud fri for skidt og snavs.

Hvornår skal arbejdet være gjort?

Skal vi hjælpe dig med at få stedets oprindelige skønhed frem igen – inden du afholder events på adressen? 

Vi sørger for, at fliser, brosten, granit, asfalt, beton og andre hårde belægninger er helt rene og at I viser stedet fra sin smukkeste side.

Når du klikker for at indhente en pris, får du også at vide, hvornår vi kan have stedet i perfekt stand til din event. 

Vi gør alt for at imødekomme dig, hvis fliserne skal renses inden for en given dato. Angiv blot specifikke forespørgsler i en kommentar, når du klikker ‘Ja tak. Vis nu.’

Skånsomt, grønt og helt rent

Vi renser fliserne med damp. Derfor skyller vi hverken fuger eller fundamentet væk under afrensningen. Vi ødelægger ikke belægningens struktur, som du risikerer, når du renser underlaget via højtryk.

Vores rens er yderst skånsom, men får samtidig overfladen helt ren og viser den som nyanlagt eller i sin rene patina i bogstavelig forstand.

Som regel renser vi alene ved brug af rent drikkevand eller opsamlet regnvand (sekundavand). Det er nok til at fjerne selv meget genstridigt snavs som alger, sod og tyggegummi.

Når det kommer til fx rust og oliespild fra biler, forbehandler vi underlaget med et godkendt opløsningsmiddel. Vi suger dog altid det beskidte spildevand op i spildevandstanke til miljørigtig deponering.

Det gør vi, fordi vi tror på, at en succesfuld virksomhed bygger fremtiden med grønne metoder og fordi ét af vores mål er at bære ilden, når det kommer til moderne fliserens.

Fliserens til en brøkdel af prisen

Det, som vi kan, er at gøre helt rent på en grøn og skånsom måde. Oveni købet til en pris, hvor både offentlige, erhverv og private får råd til at vedligeholde deres fliser og vise stedet fra sin bedste side.

Et samarbejde med os gør din investering i smukke fliser og belægningssten mere værd over tid.

Abonnement eller enkeltstående rensning

Når du klikker på ’Ja tak. Vis nu.’ giver vi dig en pris på den første rensning. Når den er udført og du kan se resultatet, får du en pris på, hvad det vil koste, hvis vi skal holde dine udearealer rene gennem årstiderne. 

Dermed får du mulighed for at tegne et abonnement, der indebærer fliserens i præcis de intervaller, der skal til, for holde stedet i perfekt stand over tid.

Men først…

Få en pris for første rensning og hør, hvornår vi kan have det færdige resultat parat første gang.


Ja tak. Vis nu!