Om os

Skånsomt, Grønt & helt rent

Har du også lagt mærke til de ulækre tyggegummiklatter, der skænder stræder og pladser i byrummet? Vi er det eneste firma i Danmark, der kan fjerne dem effektivt og til en ordentlig pris.

GadeRens.dk hjælper med afrensning af udtrådt tyggegummi og andet af den mest genstridige snavs.

Vi bruger udelukkende miljørigtige metoder. Hvad enten det er fliser, brosten, beton eller asfalt, træ, metal eller andre faste belægninger, skåner vi underlaget under vores arbejde. Desuden er vi hurtigere og mere effektive. Det betyder, at offentlige og private modtager vores service til uhørt fordelagtige priser.

Dyrt problem går langt tilbage

Udtrådt tyggegummi er et kæmpe problem, som har eksisteret i mange år. I 2013 beregnede man, at det kostede ca. 10 kr. pr. klat at fjerne tyggegummi. I 2018 kunne det gøres for ca. 5 kroner, men det var stadig alt for dyrt til, at kommunerne så sig i stand til at nedkæmpe problemet. Det vidner adskillige skriverier om gennem de seneste 10 år:

Ekstra Bladet: Direktøren har givet op. / Berlingske Tidende: Dit tyggegummi koster København kassen. / Aarhus Stiftidende: Aarhus dropper at fjerne tyggegummi fra fortov og veje. / JP: Kampen mod tyggegummi koster millioner / TV2 Lorry København, Frederiksberg: Kommuner kæmper håbløs kamp mod udtrådt tyggegummi / Holddanmarkrent.dk: Om tyggegummiforurening

Erfaring med revonation
siden

1977

GadeRens.dk renser gader, pladser og alle andre hårde underlag...

  • meget hurtigere og billigere end alle andre på markedet
  • på en miljørigtig måde, dvs. ved brug af rent vand og med opsamling af spildevandet
  • meget mere skånsomt, så belægning, fuger og fundament ikke tager skade det mindste under rengøringen
  • så asfalt, brosten, beton, fliser osv. fremstår helt rene, dvs. som nyanlagte eller i sin rene patina
  • ikke mindst, så I udfører normal fejning og vedligehold af området til et mere tilfredstillende resultat.

Fjerner også andet genstridig snavs

Vi tager os ikke blot af tyggegummi. Under samme afrensning fjerner vi alt muligt andet af det mest genstridige snavs: alger, flisepest, mos, aflejringer fra bær og sod. Selv rust og olielæk fra biler kan vi fjerne eller reducere markant. Det kræver dog en særlig forbehandling af underlaget, der typisk ikke er nødvendig i almindelig rens for tyggegummi og diverse.

Målet er altid det samme: Belægningen skal tilbage til nyanlagt stand. Ældre belægninger efterlader vi i sin rene patina i helt bogstavelig forstand .

Grøn gaderens

En typisk afrensning for tyggegummi foregår med rent vand og uden kemikalier. Under arbejdet bruger vi op til 140 l vand pr. time. ¾ af vandet suges op i en spindevandsbeholder til miljørigtig deponering.

Et andet erklæret mål i virksomheden er at levere en fuldstændig grøn og bæredygtig service, som udelukkende baserer sig på brugen af rent vand.

Når vi af og til nødsages til at bruge kemikalier, anvender vi et godkendt danskproduceret og vandbasseret opløsningsmiddel, der er 100% bionedbrydeligt i løbet af 30 dage. Midlet er anvendt af bl.a. Novo Nordisk, Coloplast og endog Skov og Naturstyrelsen. Det opfylder EU's nyeste krav til kemikaliereformen "REACH" og er end ikke omfattet af Miljøministeriets mærkningsregler.

Skåner underlaget

Det er ingen hemmelighed, at vej- og fliserens, der foregår med højtryksspuling, ofte skyller fuger og fundamenter væk. Det betyder skæve fliser.

Sommetider ødelægger højtryksrensning også selve belægningen. Der kan opstå kemiske og biologiske senfølger, der aldrig er til at forudse. Det sker, når vind og vejr og skiftende temperaturer tager fat gennem året. Men ikke efter vores arbejde. Her lider fuger, fundament og belægning ingen overlast.

Det skyldes, at vi renser med damp, som udspyes ved en temperatur på ml 120 og 150 grader. Dampen nedbryder organisk og uorganisk materiale. Den opløser fedt og olier, dræber mikroorganismer og efterlader et minimalt slid på belægningen. I øvrigt kan alle faste underlag nemt tåle nævnte temperaturer.

Når rensningen er udført og underlaget er rent, fuldender vi sommetider jobbet med en imprægnering. Vi fortæller præcist, hvornår den gavner. Kunden vælger til og fra på et kompetent og fornuftigt grundlag.

Hvor arbejder vi?

Det meste af vores arbejde foregår i fri luft under åben himmel. Det er på særligt udsatte steder som busstoppesteder, indgangspartier til butiks- og storcentre, hospitaler, togperroner mv. - men også særligt prestigiøse arealer, som gågader, rådhuspladser, arialer foran gymnasier og universiteter, stadions, hovedkontorer og andre private domiciler. Det kan være ved kontorhoteller, i parker osv.

Vi afrenser gerne indendørs, som i fx parkeringskældre og større stationsbygninger, men da vores afrensning kræver god ventilation, er det vigtigt, at vi under arbejdet får adgang til rigeligt frisk luft.

Hvem er vi?

GadeRens.dk er grundlagt af Torben Slot Dabelsteen og Simon Svendsen. Med os bærer vi mere end 40 års erfaring fra transport og renovationsbranchen. Vi, hvordan man leverer en god service til kunder gennem rengøring og håndtering af affald.

Hvorfor er vi så effektive og hvorfor har vi så gode priser?

Vi er de mest effektive på markedet i Norden, da vi har fået eksklusiv brugsret på en damprenser i Danmark, som vi netop har importeret.

Tidligere rensede man tyggegummiklatter af én for én. Dermed skulle du ofte bruge både halve og hele timer på en enkelt kvm. Med vores maskine afrenser vi op til 75 kvm pr. time og det er ikke blot tyggegummi, men også andet genstridigt skidt og snavs, der skæmmer belægningen, hvor vi går og står.

Hemmeligheden bag vores succes er således vores maskineri og ikke mindst evnen til at bruge det.

Skylder du stedet en ordentlig rengøring?

Vi kan hjælpe dig uanset, om du er en offentlig, halvoffentlig eller privat virksomhed. Så længe du administrerer arealer, som kræver rengøring for genstridigt snavs, står vi til rådighed med en billig, grøn og skånsom gaderens.

Lad os samarbejde

Ring til os på 2078 0505 og hør, hvordan vi kan hjælpe i nøjagtig din situation. Du kan også bruge vores kontaktformular. Lad os sammensætte et tilbud med en pris og en tidsplan for, hvornår vi kan have renset dit underlag, dvs. have det perfekte resultat parat.