Til gavn og fornøjelse for brugerne af stedet


Vi genskaber og vedligeholder skønheden - skånsomt, grønt og til en ordentlig pris.

GadeRens.dk opstod som løsningen på et problem. Udfordringen var, at ingen kunne fjerne de udtrådte tyggegummiklatter som skæmmede særligt befærdede steder i Danmark. Det kostede 5 - 10 kr. pr. klat at fjerne dem. Når der nogle steder fandtes 30 - 50 klatter pr. kvm, blev det ALT for dyrt. Derfor gav man op og lod de grimme tyggegummiklatter ligge. (Se under Fakta & presse nedenfor).

Efter grundig research fandt vi dog en måde. Pludselig var opgaven til at betale for kunden. Som en sidegevinst kunne vi fjerne alt muligt andet genstridigt snavs i forbifarten. Ovenikøbet på alle typer hårde belægninger, derunder træ. Løsningen indebar også en række andre fordele. Det blev hurtigt klart, at man kunne bygge en virksomhed på den – og det har vi så gjort.

Missionen er nu at hjælpe kunden med at glæde brugerne af deres belagte arealer. Det sker ved at genskabe og bevare belægningernes tidligere skønhed. Dermed får du også som bygherre et mere varigt udbytte af den ofte meget betragtelige investering, du gjorde i de smukke belægninger.

Fakta & presse

Om afrensning af tyggegummi og vores service

I 2013 beregnede man, at det kostede ca. 10 kr. pr. klat at fjerne tyggegummi. I 2018 kunne det gøres for ca. 5 kroner, men det var stadig alt for dyrt til, at kommuner og andre administratorer af større flisebelagte arealer så sig i stand til at nedkæmpe problemet. Det vidner adskillige skriverier om gennem de seneste 10 år:

Ekstra Bladet: Direktøren har givet op. / Berlingske Tidende: Dit tyggegummi koster København kassen. / Aarhus Stiftidende: Aarhus dropper at fjerne tyggegummi fra fortov og veje. / JP: Kampen mod tyggegummi koster millioner / TV2 Lorry København, Frederiksberg: Kommuner kæmper håbløs kamp mod udtrådt tyggegummi / Holddanmarkrent.dk: Om tyggegummiforurening

I GadeRens.dk renser vi op til 75 kvm tyggegummiklatter pr. time og vi tager alt muligt andet skidt og snavs med i forbifarten.

Vi ta'r det svære snavs

GadeRens.dk renser pladser og arealer med hårde belægninger...
  • hurtigere og billigere end andre på markedet
  • på en miljørigtig måde, dvs. ved brug af rent vand og med opsamling af spildevandet
  • mere skånsomt, så belægning, fuger og fundament ikke tager skade under rengøringen
  • så natursten, beton, asfalt og andre hårde underlag fremstår helt rene, dvs. som nyanlagte eller i sin rene patina
  • ikke mindst, så I udfører normal fejning og vedligehold af arealet til et mere tilfredstillende resultat.

Hvem er vi?

GadeRens.dk er grundlagt af Torben Slot Dabelsteen og Simon Svendsen. Vi har mere end 20 års erfaring med service, transport- og renovation. Gennem alle år har vi begge arbejdet i tæt kontakt med kunder og slutbrugere. Det afspejler sig i måden, vi driver forretningen på og i vores værdier:


Vi udviser respekt for kundens faciliteter

Tilliden til, at vi behandler kundens faciliteter og ejendom ordentligt, er afgørende for, at vi kan levere vores rensninger til en ordentlig pris. Sagen er, at vi ofte arbejder på kundens lokaliteter, mens kunden ikke er tilstede. Afhængigt af kontrakten anvender vi en række af kundens ejendele under arbejdet. Det indebærer et ansvar, som vi tager 100 procent alvorligt. Vi har styr på detaljerne og holder vores aftaler. Som kunde kan du være tryg ved at samarbejde med os.

Vi værner om miljøet

Vi indretter vores arbejde så miljørigtigt som muligt. Vores rensninger foregår fortrinsvist med rent vand. Når vi anvender midler til for- og efterbehandling af underlaget, er det altid stoffer, som er bionedbrydelige og naturligvis godkendte af miljøstyrelsen. Desuden opsamler vi vores spildevand og sørger for forsvarlig deponering. Som virksomheden udvikler sig, forpligter vi os på grønne løsninger. Det sker som både kort- og langsigtede investeringer.

Vi innoverer rensningen af hårde belægninger

Vi er arbejdsheste, men også innovatører. Til enhver tid bestræber vi os på at bruge den smarteste metode og teknologi. Vi investerer gerne tid og penge på eksperimenter, der i sidste ende kommer kunden til gode i form af bedre kvalitet, priser eller en hurtigere levering. Mindst 10 procent af omsætningen er årligt afsat til omkostninger, der driver innovation.

Vi yder Premium Service

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer optimalt arbejde gennem kompetente og engagerede medarbejdere og førsteklasses maskiner og udstyr. Du kommer til os for den bedste løsning og det er, hvad du får.

Hvem er vores kunder?

GadeRens.dk servicerer store offentlige, halvoffentlige og private virksomheder. Det er kommuner, regionale og statslige organisationer og store firmaer med større arealer af hårde belægninger. Oftest tegner vi længerevarende kontrakter og servicerer disse kunder over flere år. Andre gange rykker vi ud ad hoc. Det er op til kunden.

Dertil har vi en række samarbejdspartnere blandt virksomheder, der varetager Facility Management for erhvervskunder. I mindre omfang servicerer vi private kunder med rens af terrasser og indkørsler. Det foregår som regel med højtryk og ikke damp.

GadeRens.dk samarbejder med administratorer af de største arealer med hårde belægninger i Danmark.


Vi har eneret på innovative maskiner til damprens, som kan rengøre større arealer miljørigtigt og skånsomt til en meget fordelagtig pris.

Vi hjælper med at 'holde på skønheden' - med at optimere ganske betydelige investeringer i smukke hårde belægninger.


 

Interesseret?

Ring på 2078 0505 og hør, hvad vi kan gøre for jeres belægninger. Du er også velkommen til at skrive til os. Lad os sammensætte et tilbud med en pris og en tidsplan for, hvornår vi kan have det optimale resultat parat.


Kontakt os nu!