Vi giver 15 års
garanti på fliserens

Tilvælg den årlige vedligeholdelsesbehandling.


 

Priser for årlig vedligeholdelsesservice

Areal på fliser Pris inkl. moms
Op til 100 kvm. 990 kr.
Op til 150 kvm. 1.190 kr.
Op til 200 kvm. 1.390 kr.
Op til 250 kvm. 1.590 kr.
Op til 300 kvm. 1.790 kr.
Mere end 350 kvm. Vi laver en specialpris til dig
 

Sådan gør vi


Vi kan stå for det hele eller dele af jobbet.
For altid at levere førsteklasses arbejde, foretager vi kun fliserens med højtryk, der også inkluderer algebehandling og imprægnering.


 • ObligatoriskOpmåling og tilbudsgivning

  Når du beder om et tilbud, kigger vi forbi og måler op. På baggrund af dine mål og tilvalg får du et tilbud med en samlet pris. Vi går videre med alge- og fliserensen, når tilbuddet er accepteret.

 • 1. TilvalgTilskæring af græskanter

  Vi tilskærer græskanterne op til fliserne, så de rene belægninger står helt skarpt, når vi er færdige med flise- og algerensen. Du opnår det bedste resultat, når græskanterne skæres til, inden vi går i gang med fliserensen.

 • 1. TilvalgRensning af højbede og kanter

  Såfremt du vælger det, begynder vi med rensning af kanter og lodrette flader, der grænser op til de vandrette belægninger. Det kan være højbede, støttemure og andre stensætninger, som vil bidrage positivt til helhedsindtrykket, når det færdige resultatet står klart.

 • GrundpakkenFliserens

  Med professionelt udstyr fjerner vi flisepest, alger og andet skidt fra dine fliser. For private i Nordsjælland foregår fliserens typisk med højtryk. Processen fjerner synlig organisk vækst. Når fliserensen er gjort, ser du hvordan dine fliser vil se ud, når vi er færdige med vores arbejde. De følgende processer handler om at beskytte fliserne mod vind og vejr.

 • GrundpakkenAlgebehandling

  Angreb fra alger udhuler fliserne og gør stenens porrer dybere. Fliserensen skyller det synlige snavs bort, derunder de synlige alger i stenen. Men dermed åbner den også for indtrængende skidt. Således vil stenene være mere sårbare end nogensinde umiddelbart efter højtryksrensen. Som en del af grundpakken får du imidlertid en forebyggende algebehandling, der trænger ind i stenen og slår de små usynlige algesporer ihjel. Algerensen påføres og får lov til at virke og vi vender tilbage efter 3 – 7 dage for at lukke fliserne med vores imprægnering. Når fliserne er imprægnerede kan vind og vejr komme an.

 • GrundpakkenImprægnering

  Højtryksrens er effektiv, fordi den spuler organiske og uorganiske urenheder bort helt ned i flisernes porrer. Den efterlader samtidig porrerne åbne for indtrængende skidt og skaber egnede bosteder for alger. Vi forhindrer, at skidt og alger trænger ind igen ved at imprægnere stenen. Som olie på et nyafhøvlet trægulv flyder imprægnering ind i stenens porrer. Til forskel fra olien går imprægneringen i forbindelse med stenen og skaber et beskyttende lag på stenens ru overflade. Imprægneringen lukker stenen i en sådan grad, at bl.a. regnvand perler af fliserne. Således sikrer imprægneringen også mod frostsprængninger fra vand, der siver ned i fliserne og udvider stenens porrer, når det fryser om vinteren.

  For imprægnering af træterrasser er behandling med Neutralon inkluderet i Grundpakken. For andre behandlinger, se under 'Tilvalg til træterrassen' ovenfor.

 • 3. TilvalgGenopfyldning af fuger

  Fliserens med højtryk vil ofte rive op i fugerne mellem fliserne. Det kan være udmærket, hvor der ligger et tyndt lag slam mellem fliserne, der ovenikøbet kan være fyldt med algesporer. Det er mindre godt, hvor det kun ligger fugesand eller stenmel. Efter en højtryksrens vil belægningen altid have godt af en genopfyldning af fugerne med et lag ekstrafint sand. Det hjælper på indtrykket af den færdige fliserens og stabiliserer fliserne, så de ikke bliver skæve.


Med base i Gribskov Kommune arbejder vi for private hele i Nordsjælland

Vi leverer fliserens for private i Hillerød, Helsinge, Gilleleje, Tisvildeleje, Esrum, Frederiksværk, Helsingør, Hørsholm, Ølstykke, Stenløse, Birkerød, Farum og resten af Nordsjælland og hovedstadsområdet.


Mød os i...

 • Allerød Kommune
 • Egedal Kommune
 • Fredensborg Kommune
 • Frederikssund Kommune
 • Furesø Kommune
 • Gribskov Kommune
 • Halsnæs Kommune
 • Helsingør Kommune.